Ar pavyks Lietuvos duetui patekti į Eurovizijos 2015 finalą?

Ar pavyks Lietuvos duetui patekti į Eurovizijos 2015 finalą? 2015-05-12 14:03

Lietuvos viltis 2015 metų Eurovizijoje - Monikos Linkytės ir Vaido Baumilos duetas. Atlikėjai jau atvyko į Austrijos sostinę ir pradės šlifuoti savo pasirodymą didžiojoje Eurovizijos scenoje. Kaip teigia, patys atlikėjai jų tikslas yra patekti į renginio finalą.

Lažybininkų nuomone, Lietuvos duetas turi daugiau šansų patekti į finalą negu nepatekti. Žinoma, lažybos toks jau nenuspėjamas dalykas. Tuo labiau, kad atlikėjų pasirodymus vertina ne tik Europos muzikos gerbėjai, bet ir speciali komisija, kurios sprendimai kartais būna netikėti ir kardinaliai skiriasi nuo žiūrovų balsavimo rezultatų. Visgi, kaip visada išliekame optimistais ir tikimės, kad mūsų atstovus Eurovizijos finale išvysime. Na o ten jau, kaip bus taip. Prie favoritų nesame priskirti, tačiau vien pasirodymas finale jau būtų geras rezultatas. O ką manote jūs (Eurovizija.net puslapio lankytojai) apie Lietuvos dueto šansus patekti į Eurovizijos finalą? Kviečiame išsakyti nuomonę šio pranešimo komentarų skiltyje apačioje.

Komentarai (3)

  • Dovydas 2015-05-15 15:51

    Nekenčiu, kad mūsų daina yra taip smarkiai nuvertinta. Galbūt vieną karta būkime didesniais optimistais ir tikėkimės vietos TOP penketuke? Aukščiausia mūsų pasiekta vieta buvo šešta - pasirodymas, kurį galima būtų pavadinti juokeliu. Laikas parodyti Europai, kad Lietuva gali pasiekti geresnių rezultatų. Šie metai, galėtų būti mūsų valstybės metai. Deja, dauguma Lietuvos žmonių skuba šmeižti. Peržiūrėjau dauguma TOP 10 video, tuomet Lietuva buvo tarp 1-5 vietų. Kai buvo išrinktos visos 40 valstybių, ir Eurovizijos gerbėjai pradėjo kurti TOP 40 video, Lietuva kažkaip magiškai, kiekviename vaizdo įraše atsirado 39-25 vietose. Kame reikalas? Argi mūsų daina tikrai yra tokia prasta? Ne. To aš ir nesuprantu. Kodėl mes esame paskutinėse vietose, jei iš pat pradžių, kai tik buvo paskelbta, kad duetas atstovaus mūsų šalį - Moniką ir Vaidą visi gyrė... Sakė, kad laimės? Po kiekvienu video komentaruose buvo rašoma, kad jie turi šansų laimėti konkursą. Dabar, kai konkursas jau ne už kalnų - rasti teigiamą komentarą apie savo šalies atlikėjus - tas pats kas ieškoti adatos šieno kupetoje.

    Cituoti
  • Danguolė 2015-05-12 16:38

    Aš net neabejoju, kad pateks!

    Cituoti
  • Vaiva 2015-05-12 14:22

    Zinoma kad pateks... Daina puiki, atlikejai idealus ko dar reik?

    Cituoti
Naujausios naujienos