Nacionalinė Eurovizijos atranka 2013: Finalo dalyviai

Nacionalinė Eurovizijos atranka 2013: Finalo dalyviai 2012-12-16 11:44

Pasibaigus abiems Nacionalinė Eurovizijos atrankos 2013 pusfinaliams paaiškėjo, jog į finalą, kuris vyks gruodžio 20 dieną, pateko šie dainininkai ir grupės:

Andrius Pojavis – Something Božolė – Happy and Free Ieva Zasimauskaitė ir Gabrielius Vagelis – I fall in love Gerai Gerai & Miss Sheep – War in the Warderobe Linas Adomaitis - I W Tonight Girmantė Vaitkutė – Time to Shine DAR – Jump Monika – Baby Boy Taip pat tikėtina, jog į finalą LRT deleguos dar vieną ar du atlikėjus. Nacionalinės atrankos 2013 finalas vyks gruodžio 20 dieną (ketvirtadienį), 21:15 valandą LRT studijoje. Visas Nacionalinės atrankos 2013 dainas galite rasti čia.

Komentarai (2)

  • lol 2013-01-27 18:20

    wapse nesamone...

    Cituoti
  • Biški savo nuomonę pakeisiu.30% EUROVIZIJAI TIKRAI NEREIKIA LABAI GERŲ BALSŲ,(patikrintas variantas). Pvz; dainavo super vokalistas MILIUS ,o gavo priešpaskutinę vieta?,jokios teisybės?, ten ne dainininkai ,o aktoriai ar cirko artistai,turi dalyvauti?ŠAUMENAI,NEPYKITE. BETO POLITIKA TEN TAIP PAT VEIKIA…? LIETUVA VISADA GAUNA LABAI MAŽAI BALŲ…?KODĖL??? GERIAUSIA BUVO JEI NEKLYSTU 6 VIETA? M.MIKUTAVIČIUS,SAMAS,A.MAMONTOVAS,ŠOKĖJAS LUKOŠEVIČIUS,SMUIKININKAS. KODĖL MŪSŲ GERB.KOMISIJA NEGALI PROFESIONALIAI IŠRINKTI GRUPĖS KURI GAUTŲ 1-ar nors 3 VIETA? LIETUVOJE YRA LABAI GERŲ NAUJŲ GRUPIŲ,TEN LABAI GERO BALSO VISIŠKAI NEREIKIA,KAIP IR X FAKTORIUJE,EUROVIZIJOJE RENKA “ŠOU ARTISTĄ”,O NE OPERINIUS BALSUS…PAŽIŪRĖKITE,PAKLAUSYKITE KAS PAIMA 1 VIETAS? IR IEŠKOKITE TOKIŲ ATLIKĖJŲ,O GAL MŪSŲ KOMISIJA KAIP TIK NENORI ,KAD LAIMĖTU 1 VIETA LIETUVA?, NES REIKĖTU DARYTI “EUROVIZIJA”LIETUVOJE, MATOTE IR VĖL VISUR PINIGAI…:) “EUROVIZIJAI”labai gerų balsų NEREIKIA…JIEMS REIK KAIP PERNAI LAIMĖJO VISAI IDOMIAI RUSU,AR IŠ SIBIRO SENUTĖS:) SUPER GAVO 1-PIRMA VIETA IR GAVOSI PUIKUS ŠOU…:)Tai mano nuomonė,ačiū sekmės atstovauti LIETUVA:)

    Cituoti
Naujausios naujienos