Andriaus Pojavio interviu Eurovizijos televizijai

Andriaus Pojavio interviu Eurovizijos televizijai 2013-05-14 11:22

Eurovizijos televizija savo "Youtube" paskyroje pristato Lietuvos atstovo konkurse, Andriaus Pojavio, mini biografiją bei interviu:

Andrius Pojavis (29 metai) - atlikėjas, kuris atstovaus Lietuvą 2013 metų Eurovizijos dainų konkurse. Gimė 1983 metais Jurbarke. Dainuoti pradėjo būdamas penkerių ir tą daro iki šiol.
Jo pirma muzikos grupė mokykloje, kurioje dainavo, vadinosi "No Hero". Persikėlęs gyventi į Vilnių, koncertavo keletoje skirtingų grupių. Su viena iš jų, "The Hetero", laimėjo EuroRock 2006 konkursą.
Išvykęs gyventi į Airiją (šioje šalyje gyveno vienerius metus) dainininkas pradėjo pats kurti dainas. Jo pirmasis išleistas albumas vadinosi "Aštuoni". Albumas taip užvadintas dėl labai paprastos priežasties, būtent tiek kūrinių, reprezentuojančių jo muzikos stilių, yra pirmajame albume. "Aštuoni" buvo įrašytas 2012 metais Milane, Italijoje padedant muzikos agentūrai "Massive Arts".

Šiuo metu Andrius Pojavis "dalina" savo laiką tarp Italijos ir Lietuvos, o jo pirmasis singlas "Traukiniai" Lietuvoje sulaukė nemažo populiarumo ir pateko į daugelio mūsų šalies radijo stočių muzikos topus. Atlikėjo planuose - muzikiniai turai po Lietuvą, naujų dainų kūrimas bei naujo muzikinio albumo išleidimas.

Dainininko interviu Eurovizijos televizijai

Komentarai (0)

Naujausios naujienos