Ar išvysime Donatą Montvydą 2014 metų Eurovizijos atrankoje?

Ar išvysime Donatą Montvydą 2014 metų Eurovizijos atrankoje? 2013-05-22 09:38

Viename iš interviu LRT televizijai Donatas Montvydas minėjo, jog "Eurovizijos" konkurse dalyvaus, kad ir 8 kartus, kol pasieks savo užsibrėžtą tikslą. Skirtingai nuo kitų Lietuvos atstovų Eurovizijoje, D.Montvydas nori dar kartą sugrįžti į Eurovizijos sceną ir įgyvendinti tai, ko nepavyko pirmąjį kartą.

Tenka pripažinti, kad šis vaikinukas išties turi potencialo tapti šio konkurso nugalėtoju. Išvaizdus, artistiškas, turintis nemenką šokių judesių arsenalą ir žinomą puikų balsą. Jau laimėjęs ne vieną konkursą Lietuvoje ir užsienyje, tad laikas atėjo Eurovizijai? Na bet žinoma, dar reikia ir geros dainos. Panašu, kad būtent dėl šios priežasties atlikėjas ir praleido 2013 metų konkursą, tačiau tikėtina, kad 2014 metų nacionalinės atrankos dainininkas nebepraleis..

Komentarai (1)

  • EJ 2013-05-26 17:33

    O Dieve leiskim ir kitus užslėptus Lietuvos talentus,bus dar tų progų Donatai,manau yra žmonių Lietuvoje kurie gali tai padaryti,o esi per silpnas,tad pergalė tau nelimpa,čia mano asm. Nuomonė LIETUVA,prašau balsuokim per atranką už vertą dalyvį,o jai balsuosit už Donatą jis tikrai jum neatsilygins gėlių puokšte,PRAŠAU JŪSŲ!

    Cituoti
Naujausios naujienos