Eurovizija 2015: Favoritai

Eurovizija 2015: Favoritai 2015-04-21 13:45

Iki 2015 metų Eurovizijos dainų konkurso belikus mažiau nei mėnesiui nusprendėme paanalizuoti, kurie dalyviai yra laikomi favoritais. Peržvelgėme lažybų bendrovių reitingus bei įvairias apklausas Euroviziniuose tinklapiuose. Tendencijos visuose informaciniuose šaltiniuose yra panašios. Favorite laikoma Švedija, kuriai atstovauja dainininkas Mans Zelmerlow su daina Heroes. Jam pergalę pranašauja tiek lažybininkai, tiek ir Eurovizijos fanai.

Taip pat geri šansai laimėti suteikiami ir Italijai atstovaujantiems "Il Volo" grupės muzikantams. Jų daina internete perklausyta netgi kur kas daugiau Švedijos atstovo, tačiau panašu, kad šiuo atveju tai nėra pats svarbiausias faktorius kalbant apie pergalę Eurovizijoje. Visgi, italai rikiuojasi antri pagal išankstines prognozes ir pagal koeficientus ne tiek ir daug atsilieka nuo švedo.

Galime pasidžiaugti už mūsų kaimynus estus. Jie taipogi yra įvardijami, kaip vieni iš konkurso favoritų. Jiems priskiriama 3 vieta. Ketvirti rikiuojasi suomiai. Ši netradicinė punk roko grupė jau užkariavo nemažai simpatijų net ir tų muzikos gerbėjų tarpe, kurie yra skeptiškai nusiteikę Eurovizijos atžvilgiu.

Penktas šiame favoritų sąraše yra Australijos dainininkas. Netikėtas Eurovizijos rengėjų sprendimas leisti varžytis ir šios šalies dalyviui, kiek suglumino ištikimiausius konkurso fanus, tačiau panašu, kad prie šios naujienos jau visi apsiprato ir įvardija australą, kaip vieną iš pretendentų laimėti.

Štai tokie tie pagrindiniai Eurovizijos favoritai. Tuo tarpu mūsų atstovų, Monikos ir Vaido, šansai yra vertinami vidutiniškai. Jiems prognozuojama vieta galutinės lentelės viduryje. Jeigu šiuo metu atliktumėte statymą už lietuvius laimėtumėte sumą kart 51. Tad jeigu pastatytumėte 10 eurų laimėtumėte 510 eurų. Jeigu tikite mūsiškių pergale - pirmyn :)

Favoritų TOP 5

1. Švedija: Mans Zelmerlow – Heroes

2. Italija: Il Volo - Grande amore

3. Estija: Stig Rästa & Elina Born – Goodbye To Yesterday

4. Suomija: Pertti Kurikan Nimipaivat – Aina mun pitaa

5. Australija: Guy Sebastian – Tonight Again

Po šiuo favoritų penketuku toliau rikiuojasi šios šalys: Rusija, Norvegija, Slovėnija, Azerbaidžanas, Belgija, Albanija. Tad labai tikėtina, kad kažkuri šalis iš išvardintų ir triumfuos Vienoje. Visas Eurovizijos 2015 dainas galite rasti čia. Taip pat kviečiame išsakyti ir savo nuomonę apie konkurso favoritus komentarų skiltyje apačioje.

Komentarai (4)

  • saule 2015-05-19 19:21

    kas beko rusijos daina graziausiai skamba ir daina grazi.

    Cituoti
  • arunas 2015-05-19 06:43

    kol kas geriausia atrodo baku sostines astovai ,,manau kad jie ir laimes

    Cituoti
  • Agne 2015-05-18 17:46

    Turėtų laimėti Italija...

    Cituoti
  • Vakare 2015-05-15 14:59

    Turetu laimeti Albanija...

    Cituoti
Naujausios naujienos