Polina Gagarina. Nusivylusi ar laiminga?

Polina Gagarina. Nusivylusi ar laiminga? 2015-05-24 11:19

Polina Gagarina prieš Eurovizijos konkursą nebuvo priskiriama prie pagrindinių Eurovizijos favoritų. Į lažybininkų sudarytą išankstinį TOP penketuką ji nepapuolė, tačiau buvo arti jo. Dainininkė minėtuose reitinguose buvo šeštoje vietoje. Visgi, jos charizmatiškas pasirodymas sužavėjo Eurovizijos gerbėjus ir galutinėje lentelėje Rusijos atlikėja užėmė 2 vietą.

Nors kurį laiką balsavimo rezultatų skelbimo metu Polina Gagarina ir laikėsi pirmoje vietoje, tačiau Švedijos atstovas galiausiai ją aplenkė 62 balų persvara. Tad ir Lietuvos balai (jei jų būtų buvę) esminių pokyčių turnyrinėje lentelėje nebūtų atnešę. Ši tema dabar yra ypatingai eskaluojama, nes Lietuvos komisija Rusijos atlikėją reitingavo žemoje 20-oje vietoje (Lietuvos žiūrovai skyrė 3 vietą). Internete jau pasipylė daug negatyvių komentarų į lietuviškosios komisijos daržą.

Tačiau vargu ar Polina Gagarina išgyvena dėl to, kad Lietuva neskyrė jai balų. Stebint atlikėjos emocijas buvo galima susidaryti įspūdį, jog ji yra labai laiminga užėmusi tokią aukštą vietą 2015 metų Eurovizijoje. Rusijos dainininkė itin jautriai reagavo į jai skiriamus aukštus europiečių ir australų balus. Panašu, kad tokia balsavimo eiga ir didelis palaikymas Polinai buvo kiek netikėtas.

Žinoma, savo tikrąsias nuotaikas ir emocijas įvardins pati atlikėja.

Polina Gagarina Eurovizijos užkulsiuose

Pasirodymas Eurovizijos scenoje

Vaizdo klipas

Komentarai (0)

Naujausios naujienos