Eurovizija 2016: Favoritų TOP 5

Eurovizija 2016: Favoritų TOP 5 2016-04-18 10:14

Tradiciškai, kaip ir prieš kiekvieną Eurovizijos konkursą, skelbiame rubriką - Eurovizijos favoritų TOP 5. Šis penketukas sudaromas pagal lažybų bendrovių vertinimus ir prognozes, kurios būna paremtos pagal eilę faktorių.

Eurovizijos favoritų TOP 5:

  1. Rusija
  2. Prancūzija
  3. Švedija
  4. Australija
  5. Malta

Taigi, anot lažybininkų šių metų Euroviziją 2016 daugiausiai šansų laimėti turi Rusija. Jų nuomone, šios šalies atstovas yra akivaizdus konkurso lyderis. Taip pat gerus šansus duoda ir Prancūzijos atstovui. Kiek kuklesni koeficientai Švedijos, Australijos ir Maltos atstovams. Taip pat arti penketuko yra Ukrainos dainininkė Jamala.

Lietuvos atstovui, Donatui Montvydui, lažybų bendrovės prognozuoja vietą antroje turnyrinės lentelės dalyje. Tiesa, jų nuomone, mūsų atlikėjas turi daug šansų įveikti pusfinalio barjerą.

Tuo tarpu imant visas Baltijos valstybes tai geriausiai reitinguojamas Latvijos dainininko Justs pasirodymas. Anot lažybų ekspertų jis turi realius šansus užimti vietą finaliniame TOP 10. Tuo tarpu estui, kaip ir mūsiškiui, žada vietą arčiau turnyrinės lentelės pabaigos. Žinoma, jei pastarajam apskritai pavyks prasibrauti į Eurovizijos finalą.

Komentarai (2)

  • nida 2016-04-19 20:01

    Nesutinku. Ispanijos daina tikrai bus viena is geriausiu. Prancūzija atrodo silpnai, kaip ir musu Donatas.

    Cituoti
  • Vilija 2016-04-18 15:21

    Nesamone, Lenkija laimes

    Cituoti
Naujausios naujienos