Dar aštuoni atlikėjai žinomi kurie varžysis Eurovizijos Atrankoje 2020

Dar aštuoni atlikėjai žinomi kurie varžysis Eurovizijos Atrankoje 2020 2019-12-27 19:37

Jau dabar žinojome keturis atlikėjus siuntusius savo paraiškas į LRT būstinę bandant patekti į tiesioginių transliacijų maratoną. Šiandien žinome dar aštuonerius: Aistė Pilvelytė, Gabrielius Vagelis, Twosome, Alen Chicco, Dominykas Vaitiekūnas, Donata Virbilaitė, Aika ir Ruslanas Kirilkinas. Visi iš išvardintų atlikėjų jau yra bandę savo laimę Eurovizijos atrankose, išskyrus Dominyką, kuris pirmą kartą pasirodys prieš Eurovizijos gerbėjus.

Primename, kad tai atlikėjai kurie aplikavo dėl dalyvavimo Eurovizijos atrankoje. Tai nereiškia, kad jie tikrai dainuos atrankoje, pirma LRT komisija nuspręs kurios dainos vertos, ir kurios nevertos keliauti toliau iki tiesioginių transliacijų kovų.

Aistė Pilvelytė

Aistė, Eurovizijos atrankų rekordininkė - dalyvavo 11 kartų, bet panašu, kad bus ir 12 kartas! Daug kartų per plauką nuo pergalės Eurovizijos atrankoje likusi atlikėja tikisi, kad laimėti pavyks šį kartą. Kol daina dar nėra žinoma, galime pasiklausyti 2017 metų atrankos dainą "Im Like A Wolf".

Gabrielius Vagelis

Gabrielius taip pat žengia į atranką jau su turima nemaža sukaupta patirtimi. Eurovizijos atrankose atlikėjas turėtų atlikti savo pačio kūrybos dainą.

Twosome

Išskirtiniais Eurovizijos Atrankose galime tikrai pavadinti grupę "Twosome". Ši grupė visada nustebina savo dainomis ir pasirodymais, įdomu tik ko sulauksime jau greitai prasidedančiose Eurovizijos atrankos laidose.

Alen Chicco

Įvaizdžiu visada galintis nustebinti Alen Chicco šiemet bandys nustebinti ir dar kartą! Pernai pirmą kartą pasirodęs Eurovizijos atrankų scenoje, jam pavyko pasiekti finalą ir būti visai šalia pergalės.

Dominykas Vaitiekūnas

Puikiai žinomas aktorius ir dainininkas Dominykas Vaitiekūnas (atlikėjo slapyvardis - Vitalijus Špokaitis),  jau patvirtino, kad dainuos dainą Lietuvių kalba - "Nenumušk savęs".

Donata Virbilaitė

Donata po pernai metų pasirodymo Eurovizijos Atrankos scenoje su daina "Doing The Loop", šiemet dainuos savo kūrybos dainą "Made the wax" su retro motyvais.

Aika (Jekaterina Fiodorova)

Savo atlikėjo vardą pakeitusi Aika (tikrasis vardas Jekaterina Fiodorova) pristato savo pačios rašytą dainą "Paradas".

Ruslanas Kirilkinas

Prieš trejus metus finalą pasiekęs Ruslanas su daina "In My Wolrd", šiemet grįžta į Eurovizijos Atranką!

Komentarai (0)

Naujausios naujienos