Jeangu Macrooy atstovaus Nyderlandus

Jeangu Macrooy atstovaus Nyderlandus 2020-01-12 18:10

Nyderlandų atrankos komisija patvirtino, kad Jeangu Macrooy atstovaus Nyderlandus 2020 metų Eurovizijos dainų konkurse!

Pasak Nyderlandų transliuotojo "AVROTROS" ir atrankos komisijos nario Eric van Stade, Jeangu jau kurį laiką buvo mūsų akiratyje. "Daina kurią jis atliko mus visus palietė. Mes esame labai laimingi, kad Jeangu nori leistis į šią kelionę su mumis!"

Jeangu yra taip pat labai patenkintas šia žinia: "Aš ypatingai palaimintas! Tai sapno išsipildymas ir vienas gražiausių dalykų kas man nutiko pastaruoju metu. Mano komanda ir aš esame labai sujaudinti ir tikimės, kad Nyderlandai didžiuosis! Pirmyn!"

Jeangu Macrooy gimė 1993 metais Paramaribe, Suriname (Pietų Amerika). Atlikėjui meilė muzikai prasidėjo kai per 13 metų gimtadienį iš savo tėvų gavo gitarą dovanų. Kartu su savo broliu Xillan atlikdavo muzikinius numerius duetu.

Jeangu muzikinės ambicijos pasidarė kur kas didesnės, nei scena atlikėjo gimtajame Surinamyje, kas privedė jį persikelti į Nydelandus 2014 metais. Ten jis sutiko prodiuserį ir kompozitorių Perquisite kuris užrašė jį po savo muzikos bendrove - "Unexpected Records". Nuo to momento, Jeangu karjera Nyderlandų muzikos industrijoje buvo labai sparti. Nuo to momento, atlikėjas grojo keliuose dideliuose muzikos festivaliuose, buvo televizijos laidų svečias, du kartus buvo nominuotas "Edison" apdovanojimui, kuris Olandijoje prilygsta Amerikietiškiem "Grammy" apdovanojimams.

Atlikėjo kūrinys bus išleistas kiek vėliau.

Nyderlandai Eurovizijos muzikos konkurse

Komentarai (0)

Naujausios naujienos