Didžiajai Britanijai atstovaus - James Newman

Didžiajai Britanijai atstovaus - James Newman 2020-02-27 20:55

2020 Eurovizijos dainų konkursui Didžiojos Britanijos transliuotojas BBC išsirinko kelerių platininių albumų pardavimą, "BRIT" apdovanijimą ir "Grammy" nominuotą dainų autorių James Newman. Atlikėjas iškarto pasirodys didžiajame finale gegužės 16 dieną, kur atliks savo kūrybos dainą "My Last Breath".

Jau ne vieną populiarų kūrinį kitiems atlikėjams parašęs James'as yra pasiruošęs šturmuoti Europą kaip solo atlikėjas. Škotijoje parašęs šią dainą, atlikėjas iškart pajautė, kad tai ši daina "My Last Breath" turėtų skambėti Eurovizijos scenoje dėl paprastumo ir lengvo dainos supratimo.

Šiuo metu lažybų kontoros atlikėją mato 14 pozicijoje finalinėje rikiuotėje, kas yra pakankamai neblogai, žinant kokius prastus rezultatus pasiekdavo Didžioji Britanija pastaraisiais metais.

Apie James Newman

James'as "BRIT" apdovanojimuose yra laimėjęs "British Single of the Year" apdovanojimą už kūrinį "Waiting All Night", kurį atliko Rudimental ir Ella Eyre. Tai buvo pirmasis atlikėjo kūrinys, kuris 2013 metais tapo numeris 1 Didžiojoje Britanijoje.

Netruko laiko parašyti ir kitą populiarų kūrinį Calvin Harris ir savo jaunesniajam broliui John Newman pavadinimu "Blame". Šis kūrinys visoje Europoje pateko į topų viršūnes. James'ui teko dirbti ir su kitais puikiai žinomais atlikėjais: Ed Sheeran, Kesha, Toni Braxton.

Atlikėjas ne kartą jau buvo pasirodęs ir kaip atlikėjas - didžiausias hitas kol kas buvo 2018 metais įrašytas kūrinys "Therapy" su Armin Van Buuren.

Komentarai (0)

Naujausios naujienos