Susipažinkite su Azerbaidžano atstove Samira Efendi

Susipažinkite su Azerbaidžano atstove Samira Efendi 2020-03-02 10:43

Visuomeninis transliuotojas "Ictimai" patvirtino, kad dainininkė Samira Efendi atstovaus Azerbaidžanui 2020 Eurovizijos dainų konkurse. Transliuotojas išrinko dainininkę vidinio atrankos proceso metu.

Roterdame atstovauti Azerbaidžanui varžėsi 5 kandidatai: Efendi, Lamanas Dadaševa, Elvinas Novruzovas, Jabrail Rasulov ir Riad Abdulov. Galiausiai Samira Efendi buvo išrinkta remiantis tarptautinės muzikos ekspertų grupės, įskaitant muzikos prodiuserius, autorius ir kompozitorius, žurnalistus ir televizijos pramonės atstovus, balsais. Samira yra tikrai atsidavusi Eurovizijos dainų konkursui, tai buvo jos 5-asis bandymas atstovauti Azerbaidžanui.

Apie Samira

28-erių Samira varžėsi tokiuose muzikiniuose konkursuose kaip "Yeni ulduz", "Böyük Səhnə" (3 vieta) ir "Azerbaidžano balsas" (3 vieta). 2017 metais atlikėja taip pat dalyvavo tarptautiniame dainavimo konkurse "Šilko kelio žvaigždė", kuris vyko Kazachstane (3 vieta), o 2019 m. sėkmingai atstovavo Azerbaidžanui "Nur-Sultan Voice", vėl Kazachstane.
Samira Efendi
Samira Efendi

Kokią dainą atliks Samira?

Atlikėjos daina bus dar kurį laiką neviešinama. "Ictimai" transliuotojas turėtų dainą paviešinti Kovo mėnesio pradžioje.

Komentarai (0)

Naujausios naujienos