Kipro 2020 Eurovizijos atstovo Sandro daina - "Running"

Kipro 2020 Eurovizijos atstovo Sandro daina - 2020-03-07 19:53

Kipro visuomeninis transliuotojas pristatė oficialų Sandro dainos muzikinį vaizdo klipą. Daina "Running" buvo parašyta Alfie Arcuri, Sebastian Metzner Rickards, Octavian, Sandro ir Teo DK. Daina pasakoja apie kovą su negandomis ir audras, kurias turime atlaikyti gyvenime. Sandro pasirodys pirmojo pusfinalio antroje pusėje Roterdame, gegužės 12 dieną.

Sandro, kaip menininko, filosofija yra ta, kad muzika turi būti autentiška ir turinti tikslą pasiekti žmonių širdis. Tai, be abejo, atsispindi dainoje "Running": tai tamsi istorija, kurioje demonstruojama kova su negandomis ir audros, kurias turime atlaikyti gyvenime.

Pats išgyvenęs depresiją, Sandro pasirodymas pabrėžia tamsos tunelį, per kurį privalome nuolat bėgti.

Apie Sandro

Sandro (Alessandro H. Ruetten) gimė 1996 rugpjūčio 2 dieną Vokietijoje, kur ir šiuo metu gyvena. Savo muzikinę karjerą Sandro pradėjo ankstyvame 4 metų amžiuje, kai pradėjo dainuoti ir groti būgnais. Įtakos Sandro turėjo ir iš muzikalios šeimos: aštuonerių pradėjo groti gitara, o būdamas devyniolikos metų jau grojo ir fortepijonu. Pirmąją savo grupę jis įkūrė būdamas 15 metų ir būtent šioje paauglystės stadijoje jis pradėjo rašyti ir kurti savo dainas, daugiausia roko ir pop žanro. Sandro pasižymi atpažįstamu ir spalvingu balsu, bei natūraliu sugebėjimu susisiekti su publika ir taip perteikti atliekamų dainų emocijas.

Komentarai (0)

Naujausios naujienos