"Ben & Tan" vyks į Roterdamą atstovauti Danijos!

2020-03-08 15:05

"Ben & Tan" laimėjo Danijos nacionalinį Eurovizijos atrankos finalą su daina "Yes". Duetas pasirodys Roterdame antrojo pusfinalio antroje pusėje gegužės 14 dieną.

Vakar "Royal Arena" Kopenhagoje įvyko Danijos nacionalinis Eurovizijos atrankos finalas. Pirmą kartą istorijoje pasirodymas vyko be įprastos 10 000 žmonių auditorijos. Visuomeninis transliuotojas "DR" priėmė šį sprendimą po to, kai Danijos valdžia įpareigojo organizacijas atidėti ar atšaukti visus renginius, kuriuose lankosi daugiau nei 1000 lankytojų.

Apie "Ben & Tan"

17-metis Benjamin Rosenbohm ir 22-ejų Tanne Amanda Balcells susitiko dalyvaudami „Danijos X faktoriuje“. Jų daina yra apie atvirumą meilei, net jei tai galėtų pakeisti jūsų pradinius planus. Dainą "Yes" parašė Emil Adler Lei, Jimmy Jansson ir Linnea Deb.

Apie finalo šou

"Dansk Melodi Grand Prix 2020" vedė Hella Joof ir Rasmus Bjerg. Šie finalininkai varžėsi dėl teisės atstovauti Daniją Eurovizijos dainų konkurse (nugalėtojas paryškintas):
  1. Isam B – Bølger
  2. Ben & Tan – Yes
  3. Maja og De Sarte Sjæle – Den eneste goth i Vejle
  4. Benjamin Kissi – Faith
  5. Emil – Ville ønske jeg havde kendt dig
  6. Sys Bjerre – Honestly
  7. Jamie Talbot – Bye Bye Heaven
  8. Sander Sanchez – Screens
  9. Kenny Duerlund – Forget It All
Kai visi pasirodymai buvo baigti, pirmasis finalo etapas baigėsi. Trys daugiausiai balsų surinkę pasirodymai pateko į super-finalą: Emil, Ben & Tan ir Sander Sanchez. Ten dar kartą turėjo pasirodyti ant scenos su savomis dainomis. O paskelbus rezultatus, nugalėtojais tapo "Ben & Tan".

Komentarai (0)

Naujausios naujienos