Portugalijos "Festival da Canção 2020" nugalėtoja tapo Elisa!

Portugalijos 2020-03-08 17:32

Portugalijos "Festival da Canção 2020" atranka baigėsi: nugalėtoja tapo Elisa, kuri šių metų gegužę pasirodys su "Medo De Sentir" daina Roterdamo "Ahoy" arenoje.

Vakar tiesiogiai iš Elvas miestelio buvo transliuojama jau 52-oji Portugalijos "Festival da Canção" Eurovizijos nacionalinė atranka. Finalą vedė Filomena Cautela ir Vasco Palmeirim. Balsavimui priėjus pabaigą, Elisa su savo daina "Medo De Sentir" buvo surinkusi daugiausiai 20 taškų. Šis balsavimas buvo pagrįstas 50% komisijos žiuri ir 50% telefoniniu balsavimu.

"Festival da Canção 2020" finalas

Po dviejų pusfinalių, 8 dainos pateko į praėjusio vakaro finalinį koncertą. Visi finalo dalyviai (nugalėtojas paryškintas):
  1. Filipe Sambado – Gerbera Amarela Do Sul
  2. Jimmy P – Abensonhado
  3. Tomás Luzia – Mais Real Que O Amor
  4. Elisa Rodrigues – Não Voltes Mais
  5. Throes + The Shine – Movimento
  6. Kady – Diz Só
  7. Elisa – Medo De Sentir
  8. Bárbara Tinoco – Passe-Partout
View this post on Instagram

Elisa é a grande vencedora do Festival da Canção 2020 e a representante de Portugal na Eurovisão. Parabéns! ✨ #festivaldacancao ? @ppinaphoto

A post shared by Festival da Canção (@festivaldacancao.rtp) on

Finalinio pasirodymo metu buvo minimas ir Portugalijos visuomeninio transliuotojo "RTP" 63 gimtadienis. Pertraukos metu pasirodė ir praėjusių metų Portugalijos Eurovizijos atstovas Conan Osíris su akustine savo dainos "Telemóveis" versija.

Komentarai (0)

Naujausios naujienos