"The Roop" stabdo savo kelionių ir Eurovizijos atviruko filmavimo planus

2020-03-14 21:48

Koronaviruso pandemija sustabdė Lietuvos Eurovizijos atstovų "The Roop" kelionių planus. Išankstiniai Euroviziniai vakarėliai ir atviruko filmavimas vyks be Lietuvos atstovų.

Prieš mėnesį "The Roop" laimėjo "Pabandom iš naujo" Lietuvos Eurovizijos atranką su daina "On Fire". Ir jie vis dar yra vieni favoritų laimėti 2020 Eurovizijos dainų konkursą.

Dabar grupė nusprendė atšaukti visus kelionės planus dėl koronaviruso pandemijos. Tai reiškia, kad jie nebedalyvaus kovo 29 dieną Londone rengiamame Euroviziniame vakarėlyje. Visi kelionių planai atšaukti iki balandžio mėnesio pabaigos, tikintis, kad situacija pagerės, ir jie galės koncertuoti Eurovizijoje gegužės mėnesį.

Primename, kad siekdama užkirsti kelią koronaviruso plitimui, Lietuva uždarė savo mokyklas, universitetus ir kitus viešuosius pastatus.

Eurovizijos atviruko filmavimas

Grupė planavo šį savaitgalį vykti į Roterdamą filmuoti Eurovizijos atviruko vaizdo klipo, kuris pristatytų juos tiesioginių transliacijų metu prieš atliekant kūrinį. Deja, tačiau šie planai atšaukti, ir kol kas nėra aišku kur, ir ar išviso bus filmuojamas atviruko vaizdo įrašas.

Komentarai (1)

  • BRIMA. 2020-03-15 00:06

    Protingas sprendimas.Ir taip esate favoritai,nebereikia reklamuotis.Sveikata brangiau už viską.Liks ir finansų.

    Cituoti
Naujausios naujienos