Rūta Ščiogolevaitė - United

Rūta Ščiogolevaitė - United 2016-01-18 17:48

Antrojoje nacionalinės atrankos laidoje Rūta Ščiogolevaitė pagaliau atskleidė savo eurovizinį kūrinį pavadinimu "United". Visgi, išgirdus jau pirmuosius dainos akordus apėmė jausmas, kad motyvai jau kažkur labai girdėti. Išklausius visą dainą tapo aišku, kad yra nemažai panašumų su praėjusių metų Rusijos atstovės Polinos Gagarinos kūriniu "A Million Voices". Šį pastebėjimą išsakė ir vienas iš Lietuvos komisijos narių.

Siūlome paklausyti šių dviejų dainų ir išsakyti savo nuomonę pranešimo komentaruose. Ar matote panašumų? Jūsų nuomone, ar gali tokia daina dalyvauti Eurovizijoje, kaip 2016 metų Lietuvos daina?

Rūta Ščiogolevaitė - United

Polina Gagarina - A Million Voices

Komentarai (5)

  • Judita 2016-03-11 22:04

    Visiskai skirtingos atlikejos, bet dainos panasios :) Dainos zodziai skamba panasiai :)

    Cituoti
  • Vaidas 2016-02-01 20:56

    Panašumų aišku yra, bet iki Polinos dainos or atlikimo Rūtai kaip pėsčiom iki mėnulio...

    Cituoti
  • Onutė 2016-01-24 09:21

    iki Polinos Gagarinos ne tik Rūtai, bet ir daug kam dar labai toli...

    Cituoti
  • Alvydas D. 2016-01-19 22:39

    Kada pagaliau lietuviai nustos "beždžioniauti"?!!! Kas supranta muziką, scenos judesį, dainų koncepciją tas sutiks su tuo, kad pladiatas. Net kai kurie judesiai "nukopinti": kai back'ai į codą lieka vieni Gagarina pakėlus rankas nedainuoja. Rūtos pasirodymuose - tas pats. Dainos ritmas, tempas, koncepcija taip pat labai panaši! Jeigu "populiariausia mamytė" Lietuvoje laimėtu euroviziją, tai lietuviams teks paraudonuoti prieš europą dėl aiškaus pladiato...Rūta, Jūs esat scenos, muzikos profė, bet pakibot ant tokio žoplo kabliuko... Be pykčio:)

    Cituoti
  • IrenaRuterut 2016-01-18 18:26

    Taip . Sios dvi dainos turi viena pamata. JEI UZTENKA ZODZIO p a n a s i o s.Taciau atlikeja Gagarina dainuoja - juk jauciame - nuosirdziai,tvirtai. Neuztenka dainos tik noreti, su ja puikuotis, butina daina isgyventi paciam - tada ja ir parasai, ir nori ,kad kiti isgirstu. Kito parasyta ar ,, padaryta,, daina atstovauti labai neatsargu... Pagarbiai -vertintojams. Irenarute.

    Cituoti
Naujausios naujienos