Šveicarijai atstovaus Gjon's Tears su daina "Repondez-moi"

Šveicarijai atstovaus Gjon's Tears su daina 2020-03-05 10:20

Šveicarijos visuomeninis transliuotojas "SRF" šiandien paskelbė, kad atlikėjas Gjon's Tears atstovaus šaliai Eurovizijos dainų konkurse 2020 su daina "Répondez-moi". Gjon's Tears pasirodys antrojo pusfinalio antroje pusėje gegužės 14 dieną.

Po dešimties metų pertraukos Šveicarija išsirinko savo atstovą Gjon's Tears atlikti kūrinį Prancūzų kalba. Praėjusį kartą, prieš 10 metų, "Il Pleut de L'Or" kūrinį atliko Michael von der Heide. Šių metų atstovui yra vos 21 metai.

Gjon’s Tears parašė kūrinį "Répondez-moi" kartu su Xavier Michel, Alizé Oswald ir dainos prodiuseriu Jeroen Swinnen. Daina apibūdinama kaip ta, kuri patenka po tavo oda. Balsų, chorų ir styginių derinys, sumaišytas su šiuolaikišku ritmu, sukuria naują ir nepakartojamą garso peizažą.

Apie atlikėją - Gjon's Tears

Atlikėjas pseudonimu Gjon's Tears, tikrasis vardas Gjon Muharremaj, muzikai buvo atsidavęs jau nuo vaikystės.

Atlikėjo senelis turintis Albaniškų šaknų, buvo taip sujaudintas savo anūko balso, kad užregistravo atlikėją į "Albania's Got Talent" konkursą 2011 metais. Daininkas konkurse užėmė aukštą 3 vietą! 2012 metais jis pasirodė ir to pačio formatų Šveicarų konkurse, kur prasibrovė iki pusfinalio. Dar ir praėjusiais metais pasirodė Prancūzų talentų šou konkurse, ten pasiekė taip pat pusfinalį.

Komentarai (0)

Naujausios naujienos