Albanijos daina 2020: Arilena Ara - "Shaj"

Albanijos daina 2020: Arilena Ara - 2019-12-29 19:09

Gruodžio 23 dieną vakare, Albanija išsirinko savo šalies atstovą 'Festival i Këngës' festivalyje - Arilena Ara. Penkių žmonių komisija nusprendė Arileną išsiųsti į Roterdamą ateinančią Gegužę su daina "Shaj".

Festivalį vedė Alketa Vejsiu, jį taip pat aplankė svečiai žvaigždės Eleni Foureira ir Giusy Ferreri. Arileną išrinkusi penkerių žmonių komisija: Mikaela Minga (Albanija), Christer Björkman (Švedija), Dimitris Kontopoulos (Graikija), Felix Bergsson (Islandija) ir Rita Petro (Albanija).

Arilena Ara tapo žinoma Albanijoje po pergalės šou "X Factor". Vėliau jos daina "Nëntori" iškopė į "Itunes" ir kitų platformų viršūnes. Taip jei suteikė šansą dalyvauti prestižiniame "Europa Plus" festivalyje Rusijoje ir "Astana Dausy" festivalyje Kazachstane 2016 metais.

Dainos žodžiai

Nuk e di, a të ka ndodhTë goditesh brenda fortNga një shkëndijëE bukur dhe e trishtë Sa të rrit edhe të

Nuk e di, a të ka ndodh
Të goditesh brenda fort
Nga një shkëndijë
E bukur dhe e trishtë

Sa të rrit edhe të lodh
Reziston që ta lëshosh
Të jep ndjesinë
Që nuk ka përfundim

Dua ta shaj
Perhën që nuk e mbaj dot
Mbaj dot
Po më tërheq ajo zvarrë

Më vjen që ta vras
Atë që s’mund ta ndaj
Ta ndaj

Dhe më bën të ndjehem me fal

Ka diçka më tjetërson
Brenda meje po rënkon
Të ulëras

T’ia fal apo ta vras?
Nuk e di si ta gjykoj
Më lëndon por e duroj
E ka një çmim
Ky peng i shpirtit tim

Dua ta shaj
Perhën që nuk e mbaj dot
Mbaj dot
Po më tërheq ajo zvarrë

Më vjen që ta vras
Atë që s’mund ta ndaj
Ta ndaj

Dhe më bën të ndjehem me fal

Shaj, shaj, shaj

Më vjen që ta vras
Atë që s’mund ta ndaj
Ta ndaj

Më bën të ndjehem me faj

Komentarai (0)

Naujausios naujienos