Aistė Pilvelytė - You bet

Aistė Pilvelytė - You bet 2016-03-03 14:53

Aistė Pilvelytė šiais metais įvardijama kaip viena realiausių kandidačių atstovauti Lietuvą Eurovizijos dainų konkurse 2016. Ją itin palankiai vertina Lietuvos komisija bei žiūrovai. Tiesa, užsienio komisija jos nepriskiria prie favoričių. Jie geriausiai įvertina Ievą Zasimauskaitę ir jos pasirodymą Life (Not that Beautiful). Tokia situacija gali pasinaudoti trečias "žaidėjas", pvz Donatas Montvydas, kuriam dažniausiai antrą vietą skiria Lietuvos ir užsienio komisijos bei Lietuvos žiūrovai. Na bet kaip ten bus - pamatysime finale, o kol kas Aistę Pilvelytę galime drąsiai priskirti prie didžiausių atrankos favoričių.

Aistės Pilvelytės pagrindiniai privalumai - geri vokaliniai gebėjimai, sceninė patirtis, nebloga daina. Tiesa, atlikėja nemažai susilaukia kritikos dėl anglų kalbos tarimo. Taip pat tenka girdėti nemažai nuomonių, kad dramatiška dainos nuotaika nėra tinkama Eurovizijai.

Pasirodymas 2016 Nacionalinėje Eurovizijos atrankoje

Dainos žodžiai

How would you like the sound to which it heard?
It is said we are the world we love
And my only, only, only world was you

I’ll go back to my origins and I know
I’ll find a new horizon from my shore
‘Cause the wind of my desire should remove this heavy stone
And there’ll be a rainbow when I think of you

You bet
That I am flying like a swan
You bet I’ll never, ever betray in my heart
It’s the purest thing I have

You bet
I don’t have to be your belle
I found somebody who loves me the way I am
The way I am

I will treasure the best thing about you
I’ll erase the rest and I’ll go through
An exquisite life, the future is mine
I swear

You bet
That I am flying like a swan
You bet I’ll never, ever betray in my heart
It’s the purest thing I have

You bet
I don’t have to be your belle
I found somebody who loves me the way I am

I don’t have to be your belle
I’ve found that somebody, you can bet

Komentarai (6)

  • Beata 2016-03-13 22:44

    Viena is priezasciu, kodel Lietuvoje desovietizacija dar neivyko yra ta, kad konservatoriu partija ir i ja isiterpusios interesu grupes remia "old-fashioned" idejas. Si daina remia vertybiu integravima i Lietuvos visuomene, kuriu Lietuvos praeityje nebuvo. Neuztenka prisijungti prie tarptautiniu konvenciju, ginanciu zmogaus teises, ir demonstruoti pasauliui "stai, mes prie ju esame prisijunge". Prisijungimas nieko vertas, jeigu ju integravimas i pasauleziura yra stabdomas, blokuojamas, ir tie asmenys, kurie bando prisideti prie nauju vertybiu integravimo, yra viesai isjuokiami, ir kaip bebutu keista, apsaukiami komunistais, kuriu reikia nekesti. Tai neapykantos skatinimas. Kokias vertybes gina konservatoriai Lietuvos Respublikoje?

    Cituoti
  • Rūta 2016-03-13 07:13

    Reikėtų apsvarstyti rezisierės D.Ibelhauptaitės komentarus, kurie menkina dainininko pasitikėjimą savimi! Mergaite aš tavęs nežinau, aš dalyvausiu abiejuose pusfinaliuose, aš aptariau ta dainą su anglais, neprašyk išmaldos iš žiūrovu ir t.t Jos išsakytus žodžius Aistės Pilvelytės atžvilgiu dainininkę iš 1-2 vietos jà nustūmė į 5-ą ir už tą dainininkės žeminimą ji turi bū apsvarstyta etikos komisijoje. Kas ta Ibelhauptaitę žino UK, tad nereikia primint, kad dainos iš seno kaimo. Nutukusi, neskoningai apsirengusi, 5- ių plaukų śukuosenos ir su pykćiu komentuojanti turgaus boba

    Cituoti
  • Beata 2016-03-10 19:58

    manau, kad yra priestaravimas, tarp tavo dainos personazo ir Tavo elgesio scenoje. Tavo dainos personazas yra aktyvus (ji iseina ieskoti tokio, kuris priims ja tokia, kokia ji yra). Tu ta personaza savo elgesiu taip, tarsi jis butu pasyvus kankinys- jis mato, supranta, kad su ja blogai elgiamas, isgyvena konkuliuojancias viduje skausmo emocijas, bet stovi toliau, tarsi niekur nesiruostu eiti... Vidury dainos nusimesk sijona (aisku lik su kelnemis), uzsok ant pakylos, iskelk veliava su uzrasu "induvidualumas" ir mojuok; tada visiems bus aisku, kas Tu esi "individualumo" gyneja. Daugiau energijos, ryskios drasos. Uzmirsk pasyvuma, kentejima... Uzdek klausytojus energija, ryztu, drasa....

    Cituoti
  • Beata 2016-03-10 18:00

    Manau si daina atspindi traumatine moters padeti Lietuvos praeityje, kai i moteri buvo ziurima kaip i priemone, kai tokios vertybes - gerbti ir pripazinti moters individualuma - nebuvo. Moteris nera priemone, seksualinis zaisliukas, vyro rubu skalbeja, maisto gamintoja... Trumpiau sakant, ji nera dehumanizuota, uztildyta verge namuose, kur vyravo smurtas ir rasinis internalizavimas, prasidedantis nuo seimos. Tautos naikinimas prasideda nuo seimos. O seima sunaikinama, kai jos nariai vienas kitam padaromi ne draugais, o vilkais. Rasinis internalizavimas tai ir yra vienas is brutualiu metodu, kaip seima galima sunaikinti. Jos orumas privalo buti gerbiamas, ko reikalauja dabartiniai istatymai (daugiau ar maziau). Kitas daykas yra ir pagarbos savo rasei reikalavimas. Kodel vyras negerbe savo mylimosios? Kodel moteris jaucia, kad jos individualumas nera gerbiamas? Todel, kad jos rase jos isrinktajam gali buti nepriimtina. Si daina yra nuostabi, bet tik daininkes veiksmai, mano poziuriu, yra kiek tiesmukiski. Manau, daininkes veiksmai, tureti kalbeti daugiau uzuominomis. Gal nereiketu detis peruko, bet, pavyzdziui, suristus plaukus (juk verges/tarnaites plaukai privalo buti suristi) galima paleisti, kas padarytu ispudi ziurovams. Gal but reiketu scenoje savo veiksmais pabandyti maistauti, priesintis, kovoti, ir tokiu priemoniu pagalba apginti savo oruma, individualuma, neleisti uzdeti priespaudos (opression) . Man labiau patinka bent mazas teatriukas, negu, kad daininke prastovi nieko nedarydama. Linkiu laimeti!

    Cituoti
  • Aria 2016-03-08 22:25

    Man irgi. Juoda suknele ir ugnis uz nugaros. nereikia jokiu tusu, gulbiu, peruku ir kitu nesamoniu. Buvo gerai is pradziu- ta grazi juod ilga siek tie kpermatoma suknele. sekmes!

    Cituoti
  • ele 2016-03-05 20:20

    Tik juoda suknele reikia rinktis, ugnis uz nugaros ir jokiu ten sou. Man patiko tik butent tas jos pasirodymas

    Cituoti
Naujausios naujienos